Madonna en Brahim Zaibat verliefd in Parijs

Madonna loopt hand in hand met haar vriend Brahim Zaibat, tijdens een romantische wandeling door de lichtstad. Het stel werd onder andere gespot toen ze de Notre Dame de Paris ingingen, zo meldt Just JaredDe 53-jarige zangeres bracht de nacht door in het Hotel Ritz met haar kinderen RoccoMercy, and David. Bekijk de foto’s hier.

Tijdens haar bezoek aan Amsterdam vorige week, huurde Madonna nog zaal 1 af in Tuschinski, om met haar gehele crew de franse film Intouchables te kijken. Het leverde beteuterde gezichten op van bioscoopbezoekers die kaartjes gekocht hadden voor de voorstelling in zaal 1 en verplaatst werden naar zaal 5 van Tuschinski.

Lees ook:Madonna huurt Tuschinski af
Lees ook:Chris Brown op de wallen
Lees ook:Madonna bezoekt gewonden ongeluk Marseille (foto’s)
Lees ook:Madonna geeft nieuwe betekenis aan het begrip ‘diva’
Lees ook:Eminem verlaat MTV Movie Awards na ‘schootlanding’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>