En kijk: Victoria Beckham lacht!

We zien het niet vaak, maar hier is ie dan, een foto met een lachende Victoria Beckham. Al is het een klein lachje. Ze tweette de foto zelf met de mededeling dat ze een speciale dag met haar kids had: zwemmen met dolfijnen. Volgens de Daily Mail had ze dit geregeld voor haar zoons Brooklyn, Romeo en Cruz. Maar zelf lijkt ze gelukkig ook van de dolfijnen te genieten. 

Afgelopen week viel de gezamenlijke pers over Posh heen, omdat ze tijdens de korte Spice Girls reunie in Londen als enige niet lachte op de foto en omdat ze ietwat aan de zijkant stond. Melanie Chisholm, Sporty spice, verdedigt haar collega echter: “Het was heel zwaar om heen en weer te vliegen van LA naar Londen voor een avondje, midden in de tijd dat ze met haar nieuwe lijn bezig is. Natuurlijk was ze moe! Maar onder ons was alles zoals het moest zijn en was daar niets van te merken. ”

Ondertussen is Beckham ook druk met het organiseren van Harper’s eerste verjaardag. De jongste van de Beckhams is 10 juli jarig en er wordt groots uitgepakt voor het meiske. Grote roze knuffels, een opblaaskasteel, roze ballonnen en stapels en stapels cupcakes. En dat alles roze natuurlijk! Tot aan de speciaal roze gekleurde konijntjes. Het is het eerste feest sinds ze hun villa in Beverly Hills hebben gerenoveerd. Prijskaartje: 50.000 britse pond, met de koers van vandaag komt dat neer op ongeveer 62.ooo euro. Als je het snel zegt lijkt het niks…

Lees ook:Victoria Beckham wordt oud!
Lees ook:Spice Girls kondigen Viva Forever aan
Lees ook:Spice Girls treden op tijdens sluitingsceremonie Olympische Spelen
Lees ook:Beckham ziet zichzelf als Jezus…
Lees ook:De Tiara van Victoria raakt niet verkocht, pijnlijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>