Barbra Streisand treedt op bij Oscar uitreiking

BARBRA STREISAND treedt op bij Oscars
Creative Commons License photo credit: JCT(Loves)Streisand*
Barbra Streisand
 zal voor het eerst in 36 jaar optreden bij de Oscar uitreiking op 24 februari aanstaande. Zo maakten de producenten van de Academy Awardshow,  Craig Zadan en Neil Meron , vandaag bekend. 

“Een avond die in het teken staat van film en muziek, is niet compleet zonder Barbra Streisand.” zo vertelden de producers, “we zijn vereerd dat ze heeft toegestemd om een speciaal optreden te verzorgen.” Barbra Streisand’s laatste optreden bij de Academy Awards was in 1977. Zij won in dat jaar de Oscar voor Best Original Song met Evergreen, een lied uit A Star is Born.

Afgelopen week werd al bekend gemaakt dat ook Adele en Norah Jones optreden op 24 februari. De show wordt in Amerika live uitgezonden door ABC. In Nederland zendt Film1 de Oscars live uit. De uitzending van de rode loper begint om 00:00 uur op 25 februari en aansluitend – om 02:30 in de nacht van 24 op 25 februari – kun je de Academy Awards 2013 zien. Een samenvatting wordt uitgezonden op 25 februari om 20:30 uur.

[bron: Gossip Cop]

Lees ook:Oscar en Emmy winnaar Marvin Hamlisch overleden
Lees ook:Miley Cyrus, Ke$ha, Ringo Starr reiken Grammy uit
Lees ook:Meekijken bij de Oscars met Rene Mioch
Lees ook:Lady Gaga ziek: optredens Born this Way Ball afgezegd
Lees ook:Taylor Swift en Justin Bieber grote winnaars MTV EMA’s 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>