Whitney Houston niet op de televisie!

WHITNEY HOUSTON’s gouden keeltje die nummers als I will always love you en Didn’t we almost have it all zonder een foute noot wist te zingen zal niet op de televisie schitteren als het aan haar eigen vlees en bloed ligt. De familie van de in 2012 overleden zangeres heeft laten weten dat ze niet zullen meewerken aan een  televisie biopic over het leven van Whitney Houston. Sterker nog, ze zijn er zwaar op tegen! 

 

De familie vindt dat de zangeres minstens een bioscoop film van het formaat ‘This is it’ van wijlen Michael Jackson verdiend.  Ze hebben bekend gemaakt het zelfs tot in de rechtbank te zullen uitvechten.

Houston kwam in 2012 plots  te overlijden. Ze vonden o.a. cocaïne in haar bloed.

Hier één van haar meest bekende zwijmelnummers: luister en huiver!

Lees ook:Leegloop bij concert Whitney Houston
Lees ook:Whitney Houston weer uitgejouwd
Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?
Lees ook:Seksvideo in omloop van dochter Whitney Houston
Lees ook:Whitney Houston stelt teleur in Birmingham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>