Chubby Checker naar rechter over penis meter

Chubby Checker, de 71 jarige zanger die ons The Twist bracht, daagt Hewlett Packard en Palm voor de rechter in verband met de Chubby Checker app. De twee bedrijven hebben een applicatie gepubliceerd in de Palm store, waarmee vrouwen de penis van een man kunnen meten naar aanleiding van de schoenmaat van de man. 

In 2012 heeft Chubby Checker (de zanger!) al actie ondernomen tegen de bedrijven, maar deze hebben geweigerd de app offline te halen. Ik ben eerlijk gezegd niet nieuwsgierig genoeg naar de app om hem te controleren op werking (als dat al kan op mijn android), maar ik kan me voorstellen dat Chubby Checker gelijk heeft als hij stelt dat de bedrijven inbreuk hebben gepleegd op zijn merkenrecht. Niet alleen eist de zanger dat de app offline wordt gehaald, hij eist eveneens een bedrag aan schadevergoeding.

Voor nostalgische redenen (en gewoon omdat het nog steeds een lekker nummer is) hieronder de originele versie van The Twist, met dank aan YouTube:

Bron: TMZ

Lees ook:Xander de Buisonjé krijgt een zoontje!
Lees ook:Mariah Carey komt met eigen bubbels
Lees ook:Marco Borsato vraagt Joop van den Ende om raad
Lees ook:Justin Bieber door lijfwacht aangeklaagd voor geweldpleging
Lees ook:Nieuwe Topper is gevonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>