Chris Brown loopt toch kans op gevangenis


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Chris Brown is door het Openbaar Ministerie beschuldigd van het feit dat hij niet aan de voorwaarden van zijn proeftijd heeft voldaan en zijn taakstraf van 180 dagen niet heeft afgemaakt. Sterker nog, het openbaar ministerie in Los Angeles heeft sterke aanwijzingen dat hij papieren heeft vervalst en meer dagen heeft opgevoerd dan hij daadwerkelijk heeft gewerkt. De zanger loopt nu kans dat zijn voorwaardelijk wordt omgezet in onvoorwaardelijk. 

Chris Brown kreeg een taakstraf van 180 dagen opgelegd en een proeftijd voor het in elkaar slaan van Rihanna. Rihanna heeft hem inmiddels vergeven, maar de aanklagers zijn Chris Brown nog niet vergeten.

Volgens de papieren zijn er overduidelijk verschillen die aangeven dat er, op zijn best, slordig gedocumenteerd is … en dat in het slechtste geval sprake zou kunnen zijn van fraude. Volgens de papieren werkte de zanger bij het kinderdagverblijf van zijn moeder, Tappahannock Children’s Center. Ook zou hij hebben geholpen hebben als vuilnisman, schoonmaker in parken en als autowasser. De politiecommandant van Richmond, Bryan T. Norwood heeft afgelopen september in een brief verklaard dat Chris Brown 202 dagen taakstraf heeft volbracht, terwijl er slechts 180 dagen volgens de uitspraak geëist waren.

Gebleken is echter dat de politie slechts sporadisch gecheckt heeft of Brown daadwerkelijk werkte. Integendeel, er zijn getuigenverklaringen die duiden op vervalsing in geschriften. Niemand op het kinderdagverblijf heeft ooit Chris Brown daar gezien. Op sommige dagen dat hij zou hebben gewerkt, blijkt hij niet eens in Virginia geweest te zijn. Optredens en andere zaken hadden blijkbaar hogere prioriteit. Het Openbaar Ministerie laat het er niet bij zitten en eist dat Chris Brown nogmaals zijn 180 dagen straf afmaakt, maar nu onder het toeziend oog van de LAPD.

bron: Gossip Cop

Lees ook:Chris Brown mag Engeland niet in
Lees ook:Chris Brown in schoonmaakploeg (video)
Lees ook:Chris Brown vrij na in elkaar slaan man
Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:Chris Brown presenteert benefietconcert Haïti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>