Britney breekt neus van één van haar dansers

 

Britney mept danseres

Britney Spears heeft tijdens een repetitie een danseres in het gezicht geslagen, meldt TMZ. Per ongeluk, weliswaar, maar dit leverde de danseres wel een gebroken neus op!

“Sorry”, was de lauwe reactie van de zangeres op dit ‘ongelukje’, waarna ze koelbloedig de repetitie voortzette. Ironisch genoeg ging het om een repetitie voor de videoclip van het nummer Work Bitch. Wellicht ging Britney iets te veel op in haar rol!

 “We waren aan het oefenen en Britney kwam binnen, duidelijk in de war en instabiel”, aldus het slachtoffer Dawn Noel. “Ze verloor haar balans en sloeg me in mijn gezicht. Iedereen hoorde een duidelijk kraakgeluid, en in het ziekenhuis bleek dat mijn neus gebroken was en ik geopereerd moest worden”. Dawn heeft een advocaat in de hand genomen en eist een schadevergoeding.

 

Lees ook:Britney Spears is back!
Lees ook:[Update] LL Cool J betrapt inbreker en breekt zijn kaak
Lees ook:Oasis uit elkaar vanwege vaderschapskwestie
Lees ook:Berlusconi urenlang onder het mes…
Lees ook:Kerry Katona heeft gat in neus door coke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>