‘Allo ‘Allo! Voor Richard Branson

Okay, dat was een beetje flauw, ik geef het toe. Maar de tycoon werd daadwerkelijk bijna  ingerekend door de Franse politie, omdat hij al kitesurfend het Kanaal heeft overgestoken. Dat schijnt verboden te zijn. Hij is wél vanaf nu de oudste persoon die ooit het Kanaal heeft overgestoken. Per Kite. Richard Branson wordt volgende maand 62. Gelukkig voor Branson had de politie gevoel voor humor. Toen hij hen vroeg om hem alsjeblieft te arresteren… – hij had het na de oversteek zo vreselijk koud en kon niet wachten op een warme plek te zitten- vertelde de politie hem luchtig dat het eten in een restaurant echt veel beter was. Na een ernstige waarschuwing om zo’n stunt niet nogmaals uit te halen, mocht Branson zich in wat luxere omgeving opwarmen. Zijn avonturen zijn na te lezen op zijn weblog.

Lees ook:Patricia verbijsterd: Adam immigreert met Micky
Lees ook:Vin Diesel bedankt de fans van Paul Walker
Lees ook:Kate Winslet in geheim getrouwd met neef Richard Branson
Lees ook:Mel B in een bikini uit eten!
Lees ook:Ongelukje kost Serena Williams toernooien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>