Advocaat Katie Holmes: geruchten zijn niet waar!

Terwijl de geruchten over de voogdijafspraken tussen Katie Holmes en Tom Cruise alle kanten op gaan, waarschuwt de advocaat van Katie Holmes ervoor dat al deze geruchten uit de lucht gegrepen zijn. 

“Er staan verschillende onwaarheden in de reportages over de vermeende inhoud van de overeenkomst die beide partijen hebben getekend”, zo liet Jonathan Wolfe, weten. De advocaat die Katie Holmes vertegenwoordigde tijdens de onderhandelingen, stelt vervolgens : “De overeenkomst die Holmes en Cruise getekend hebben is vertrouwelijk. De afspraken die gemaakt zijn zullen niet bekend worden gemaakt.”

Gisteren verschenen in diverse media berichten dat Katie Holmes de volledige voogdij over Suri Cruise zou krijgen. Daarnaast zou de actrice restricties hebben bedongen om te voorkomen dat Suri onder de invloed van de Scientology kerk zou komen.

Die restricties zouden ondere andere bestaan uit nannies, die Suri moeten begeleiden tijdens haar bezoeken aan haar vader. Maar ook ging het gerucht dat het Tom Cruise verboden zou zijn om te praten over de Kerk waar hij lid van is. Een ex-lid van de Scientology Kerk was al uit de school geklapt over de praktijken die toegepast waren tijdens de scheiding van Nicole Kidman en Tom Cruise in 2001.

Als we de advocaat mogen geloven kan de roddelpers blijven gokken wat ze wil, de echte afspraken blijven vertrouwelijk.

 

Lees ook:Tom Cruise en Katie Holmes zijn eruit
Lees ook:David Beckham meegesleurd in scheiding Tom Cruise
Lees ook:Katie Holmes en Tom Cruise gaan scheiden
Lees ook:Nicole Kidman: Laat me met rust!
Lees ook:Scientology mentor Tom Cruise: hier moet Katie bang voor zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>