Tom Cruise en Katie Holmes zijn eruit

Het lijkt er langzamerhand op of het nieuws uit Hollywood over bijna niets anders meer gaat dan de scheiding van Tom Cruise en Katie Holmes. Wees gerust… als de berichtgeving van TMZ waar is, dan komt er een eind aan zicht: Tom Cruise en Katie Holmes hebben de scheiding geregeld. Jonathan Wolfe, advocaat van Holmes meldde: “De scheiding is geregeld en een overeenkomst is getekend. We danken de adviseurs van Tom voor hun profesionaliteit, die zeker heeft meegeholpen aan het feit dat we er zo snel zijn uitgekomen.”

De verklaring van de advocaat kwam niet lang nadat Cruise en Holmes zelf al de gezamenlijke mededeling hadden gedaan dat ze beiden toegewijd zijn om als ouders te doen wat het beste is voor hun dochter Suri.

Wij hopen van harte dat dit waar is. Zoals we vanmorgen al meldden, de vorige scheiding van Cruise, van Nicole Kidman in 2001, heeft een slepende voogdijzaak tot gevolg gehad. De Scientology Kerk speelde hierbij een belangrijke rol en het kostte Kidman de voogdij over haar kinderen. Voor Suri hopen we dat deze praktijken deze keer achterwege blijven.

Lees ook:Katie Holmes en Tom Cruise gaan scheiden
Lees ook:Advocaat Katie Holmes: geruchten zijn niet waar!
Lees ook:Katie Holmes weer zwanger? (video)
Lees ook:David Beckham meegesleurd in scheiding Tom Cruise
Lees ook:Scientology mentor Tom Cruise: hier moet Katie bang voor zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>