Katie Holmes en Tom Cruise gaan scheiden

 

Katie heeft scheiding aangevraagd in New York.  Na vijf jaar huwelijk hebben Katie Holmes (33) en Tom Cruise (49) de handdoek in de ring gegooid. People Magazine meldt dat Katie Holmes de scheiding heeft aangevraagd. Tom Cruise is zeer verdrietig volgens zijn pr manager. Het stel trouwde in een Italiaans kasteel in 2006, niet lang nadat Tom Cruise los ging op de bank van Oprah.

Ze hebben een dochter samen van zes jaar, Suri. Dit is de derde scheiding voor Cruise die nog twee kinderen heeft met zijn tweede vrouw Nicole Kidman.  Intussen heeft Holmes, voor wie dit haar eerste huwelijk was, de voogdij over Suri aangevraagd. De reden voor de scheiding is vooralsnog niet aan de pers bekend gemaakt, maar het is een feit dat Katie strategisch een geraffineerde keus heeft gemaakt door de scheiding in New York aan te vragen.

In tegenstelling tot in Californië, waar het niet nodig is om aan te tonen wie de schuldige is bij een scheiding, wordt daar in New York namelijk wél rekening mee gehouden. Door de rechter in New York wordt gekeken, naar het waarom van de scheiding, of een van beiden meer schuld heeft, en in welke mate. Deze redenen wegen tevens mee in de uitspraak over de voogdij. Nu heeft Katie Holmes ongetwijfeld genoeg fondsen en zit ze niet te wachten op een alimentatie. Maar er is haar alles aan gelegen om de voogdij over Suri te krijgen. Volgens Perez Hilton wil Holmes er alles aan doen om te voorkomen dat Suri wordt meegesleept in de tentakels van de Scientology kerk.
Hieronder nogmaals de meltdown van Cruise in Oprah’s programma:

Lees ook:Tom Cruise en Katie Holmes zijn eruit
Lees ook:Advocaat Katie Holmes: geruchten zijn niet waar!
Lees ook:Katie Holmes: “Het was net Rosemary’s Baby”
Lees ook:Katie Holmes weer zwanger? (video)
Lees ook:David Beckham meegesleurd in scheiding Tom Cruise

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>