Channing Tatum viert vakantie met George Clooney

Het Como meer is hot dit jaar! Sexy Magic Mike ster Channing Tatum, die samen met zijn vrouw Jenna Dewan vakantie viert in Italië, maakte gebruik van de gastvrijheid van George Clooney. In gezelschap van Clooney’s vriendin, Stacey Keibler,  en Clooney’s ouders voeren ze op het meer in de buurt van de villa van de acteur.  Er zijn slechtere gidsen te bedenken dan George Clooney.

Jenna plaatste een foto met Channing op haar WhoSay account, nadat de vier waren gefotografeerd door paparazzi terwijl ze genoten van het prachtige weer op het Como meer. Volgens People zou het viertal ook samen gedineerd hebben.

Clooney verblijft momenteel al langer dan een maand in Italië. De acteur heeft een prachtige villa uit de 18e eeuw aan het Italiaanse meer. ABC News heeft een fotoreportage gemaakt van Villa Oleandra. Op 7 juli werd de vakantie echter op vervelende onderbroken door een de voedselvergiftiging. Wat een gezellig etentje moest worden in een restaurant in Cernobbio, veroorzaakte een nachtelijke stormloop op de toiletten in de villa. Stacey Keibler liet het ons weten via Twitter.

Lees ook:George Clooney loopt voedselvergiftiging op
Lees ook:George Clooney heeft wéér Malaria
Lees ook:Ohlalalala, Clooney sekst met Berlusconi…
Lees ook:Gaat George Clooney trouwen?
Lees ook:George Clooney toch weer verloofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>