Nicole ‘Snooki’ Polizzi wil uiteten met Kate Middleton


photo credit: Christopher Neve

 

Happy Birthday to Kate Middleton, de Britse prinses werd gister 32 jaar. De felicitaties komen uit veel, maar ook onverwachte hoeken. Nicole ‘Snooki’ Polizzi, bekend van Jersey Shore, feliciteert ‘MILF’ Kate Middleton en nodigt haar uit voor een diner voor twee.
Hoe Nicole het zelf omschrijft:

“Turning 32 and being a fabulous princess and a MILF must feel amazing. I hope your hubby spoils you today (like he does everyday) and you get lots of kisses from that sweet baby of yours! If you want to have a Mommy night out and celebrate the big 32, I’m always available. We can go out to a nice Italian dinner, eat meatballs together and down some bottles of wine and talk about how fabulous our kids are. Playdate?! XOXOXO”

Ik sluit mij er geheel bij aan en tegen Kate Middleton zeg ik; Doen!!

Lees ook:Barbie krijgt concurrentie: Kate
Lees ook:Nicole Richie wast heur haar zelden
Lees ook:Kate Middleton opgenomen in ziekenhuis!
Lees ook:Kate Middleton is uitgerekend in juli
Lees ook:Is Kate Middleton zwanger?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>