Strippers leren Miley Cyrus twerken

Wat voor cadeau heeft Miley Cyrus voor haar 21e verjaardag gekregen? Juist een stelletje strippers die haar even haarfijn hebben uitgelegd hoe je nou echt moet twerken. Vergeleken met die strippers bakt Miley Cyrus er helemaal niets van.

Na de MTV AMA’s van gisteravond heeft Miley Cyrus haar 21e verjaardag gevierd samen met nog wat celebritys. Eindelijk mag ze legaal drinken en dat heeft ze gister ook laten zien. Voor haar feestje had ze Beachers Madhouse helemaal afgehuurd en de nodige champagne flessen gingen er aardig snel doorheen.

Lees ook:Miley Cyrus ontkent beter te zijn dan Beyoncé
Lees ook:Harry Styles verkleed als Miley Cyrus in hotpants
Lees ook:Vader vindt ‘lapdance’ Miley Cyrus oké
Lees ook:Liam Hemsworth kan niet zonder Miley Cyrus
Lees ook:Miley Cyrus mag nooit meer twerken – oeps!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>