George Clooney look-a-like gezocht!

Wij zijn op zoek naar een George Clooney look-a-like. Nee, niet voor onszelf, alhoewel… we zouden er ook geen bezwaar tegen hebben. Maar het zit even anders in elkaar:
Ter gelegenheid van de DVD en Blu-ray release van de film Up in the Air vindt op 27 mei a.s. op Schiphol een unieke look-a-like wedstrijd plaats, waarmee een reis naar Griekenland gewonnen kan worden.

Academy Award® winnaar George Clooney speelt in de film de hoofdrol van Ryan Bingham, een crisismanager die uit zijn koffer leeft en veel waarde hecht aan zijn frequent flyer miles.Naar aanleiding hiervan is de zoektocht naar de Nederlandse George Clooney gestart. Heb jij iemand in je omgeving die sprekend op George Clooney lijkt? Of denk jij zelf iedere ochtend George Clooney in de spiegel te zien? Geef je dan op voor de unieke George Clooney look-a-like wedstrijd. Op 27 mei om 14.00 uur zal de wedstrijd beginnen en zal duren tot ongeveer 14.30 uur. De winnaar gaat naar huis met een reischeque voor 2 personen naar het zonnige Griekenland. Andere deelnemers maken kans op mooie Up in the Air prijzen.

INFORMATIE OVER DE DAG:
-    Tijd: Op woensdag 27 mei om 14.00 uur
-    Plaats: Voor de winkel Capi op Schiphol

AANMELDEN
Wil jij jezelf of iemand uit je omgeving aanmelden voor deze middag? Graag ontvangen we dan vooraf je aanmelding (in verband met organisatie van de dag). Geef je je naam en telefoonnummer door aan:
Media Tornado
Anna Maria Kooistra
Tel: 035-6257800
Email: [email protected]

Lees ook:Ohlalalala, Clooney sekst met Berlusconi…
Lees ook:George Clooney toch weer verloofd!
Lees ook:George Clooney at van twee walletjes!
Lees ook:George Clooney heeft wéér Malaria
Lees ook:Pamela Anderson uit de kleren voor Nokia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>