Hot or Not? Bizarre celeb-outfits: Kelis

Lady Gaga mag dan bekend staan om haar bizarre outfits, maar deze outfit van Kelis slaat echt alles! Kelis droeg deze creatie eergisteren tijdens de Data Awards in Los Angeles. Ze droeg een witte glimmende roze bodysuit met, naar wat wij vermoeden, een paar bizarre Alexander McQueen schoenen, een gouden kroontje en een lange zilveren vlecht. In haar gezicht had ze sieraden van haar neus naar haar oren en goudkleurige valse wimpers. Wat vinden jullie HOT OR NOT?

De outfit van Kelis tijdens de Data Awards... HOT OR NOT?

Loading ... Loading ...

Lees ook:Hot or Not? Bizarre celeb-outfits: Rihanna
Lees ook:Hot or Not? Bizarre celeb-outfits: Lady Gaga
Lees ook:Lady Gaga gaat op hielloze pumps door het leven, amazing!
Lees ook:Hot or Not? Antonio Banderas met baard!
Lees ook:Nas en Kelis gescheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>