Wat vind jij van de nieuwe look van Celebblog?

Het zal de vaste bezoekers van Celebblog wellicht wel opgevallen zijn: Celebblog en alle andere themablogs van Blog.nl hebben een nieuw jasje gekregen. De nieuwe look maakt de site overzichtelijker en de belangrijkste dingen zijn vrijwel in één oogopslag te zien. Over de kleur zijn we alleen nog niet helemaal uit. Voorlopig hebben wij gekozen voor paars. We zijn erg benieuwd wat jullie van de nieuwe uitstraling vinden en zouden het ook heel fijn vinden als jullie je mening over de kleur willen geven. Zie ook onze andere blogs Glamour en Musical voor voorbeelden van enkele andere kleuren. Wij hopen dat jullie snel weer gewend zijn aan de nieuwe layout en indeling van Celebblog.

Celeb.blog heeft een nieuwe layout én een nieuwe kleur. We hebben (voorlopig) gekozen voor paars. Vind je dit mooi of heb je liever een andere kleur? (kijk bij andere blog.nl blogs voor voorbeelden)

 • Het maakt mij echt helemaal niets uit, als de inhoud maar leuk blijft (27%)
 • Het is prima in het paars, houden zo! (18%)
 • Ik heb celebblog liever in het bordeauxrood (18%)
 • Ik heb celebblog liever in het roze (18%)
 • Ik heb celebblog liever in het rood (9%)
 • Ik heb celebblog liever in het lichtblauw (9%)
 • Ik heb celebblog liever in het zwart (0%)
 • Ik heb celebblog liever in het groen (0%)
 • Ik heb celebblog liever in het bruin (0%)
 • Ik heb celebblog liever in het blauw (0%)
 • Ik heb celebblog liever in het grijs (1%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Celebblog zoekt columnisten!
Lees ook:Jeroen: ‘Vrouw kan geen Topper zijn’
Lees ook:Celebblog zoekt recensenten!
Lees ook:Wesley: ‘Yolanthe brengt me geluk’
Lees ook:Miley Cyrus wordt volwassen (zie de nieuwe clip!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>