Zoenen met Katja of Jan Smit

photo credit: Ninha Morandini

Als we mochten kiezen, zouden we het liefst van speeksel wisselen met Katja Römer-Schuurman of Jan Smit.

Dat blijkt uit een kusjesonderzoek van datingsite Lexa dat onder vijfhonderd ondervraagden werd gehouden.

Bij de mannelijke BN’ers staan Jan Smit en Chris Zegers op een gedeelde eerste plaats. In de top vijf staan verder Bas Muijs, Marco Borsato, Xander de Buisonjé en Ruben Nicolai.

Bij de mannen is Katja Römer-Schuurman de favoriete kuspartner, op de voet gevolgd door Chantal Janzen, rockchick Anouk, Jennifer Hoffman en Ilse de Lange.

Met politicus Geert Wilders wil de Nederlandse vrouw absoluut niet zoenen. Het angstzweet breekt ook uit bij het idee van een intieme conversatie met Gordon, Paul de Leeuw, Emile Ratelband en Ron Brandsteder.

De Nederlandse man ziet niets in een warm onthaal met Patty Brard, Rita Verdonk, Marijke Helwegen, Viola Holt en Jerney Kaagman.

Verder blijkt uit het onderzoek dat tongzoenen absoluut niet hoort op de eerste date. Stelletjes daarentegen kussen elkaar het liefst dagelijks. Teleurstellingen bij het kussen zijn een slechte adem, vieze tanden en een belabberde zoentechniek.

Volgens de vijfhonderd ondervraagden komen de beste zoeners uit Nederland. Duitsers en Belgen kunnen volgens hen niet zo goed zoenen.

Lexa heeft 29 augustus uitgeroepen tot De Nationale Kusjesdag. Hoogtepunt is de ‘Grootste Kus van de Benelux’. Tijdens het Bavaria Open Air Festival zullen duizenden mensen proberen elkaar op hetzelfde moment te zoenen.

Lees ook:Onder de douche met Yolanthe en Arie
Lees ook:Katja Römer-Schuurman is zwanger!
Lees ook:Katja Römer-Schuurman weet het geslacht van haar eerste kindje!
Lees ook:Paul de Leeuw is favoriete tv-persoonlijkheid
Lees ook:Birgit Schuurman heeft een zoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>