Onder de douche met Yolanthe en Arie

photo credit: sburke2478

Een verrassing mag het niet heten, maar toch.

Nederlandse mannen gaan het liefst onder de douche met Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Het blad gezondNU vroeg aan de Nederlander met wie zij graag onder de warme straal willen staan. Mannen tot 30 jaar nemen het liefst de plaats van Wesley Sneijder in, om het reinigingsritueel met Yolanthe te ondergaan.

Katja Römer-Schuurman is favoriet bij de leeftijdscategorie daar net boven.  Bij de oudere man is vooral de blonde vrouw favoriet. Zij zien daarom het liefst Linda de Mol of Tanja Jess naast zich in de wasstraat staan.

De keuze van de Nederlandse vrouw is evenmin verrassend. De jongste generatie laat zijn rug het liefst door Nick of Simon inzepen. De voorkeur van de dertigers gaat uit naar Chris Zeegers. De immer vrolijke Frans Bauer doet het goed bij de vijftigplusser.

Natuurlijk ontbreekt Arie Boomsma ook niet in dit overzicht. Helaas voor de EO-hunk valt hij vooral in de smaak bij zestigplussers.

Van alle BN’ers zijn politici het minst populair. Niemand wil douchen met Rita Verdonk, Geert Wilders of Jan Peter Balkenende.

Lees ook:Frans Bauer ontmaagd door Mariska
Lees ook:Marco Borsato meest positieve Nederlander
Lees ook:Frans Bauer wil best Topper zijn
Lees ook:Wordt Yolanthe binnenkort miljonair?
Lees ook:Jonge miljonairs lijden onder crisis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>