Jennifer Garner is de beste celeb-moeder

photo credit: lepiaf.geo

Jennifer Garner is gekozen tot ‘Best Celebrity Mom’. De vriendin van Ben Affleck versloeg daarmee tienduizend concurrentes in een Moederdagpoll gehouden door het Amerikaanse Parentdish.

Garner en Affleck hebben samen twee kinderen: Violet (3) en Seraphina (vier maanden).

Jennifer kreeg maar liefst 37% van de stemmen.

Dat Amerikanen toch een bizarre voorkeur hebben wanneer het op dergelijke verkiezingen aankomt, blijkt uit de keuze voor nummer twee op de lijst. Dat is Reese Witherspoon. Ruim 26% van de kiezers noemde de moeder van Ava (9) en Deacon (5) als favoriet.

Nu zal de actrice best een goede moeder zijn, maar het is toch bijzonder dat een gescheiden vrouw die vaker met haar nieuwe liefde Jake Gyllenhaal gefotografeerd wordt dan met haar eigen bloedjes zo hoog eindigt.

Helemaal raar wordt het als we kijken naar de lijst met personen bij wie je je kind het liefst achter zou laten. Het conservatieve Amerika koos op nummer een lesbisch stel, te weten Ellen DeGeneres en Portia de Rossi (31%).


photo credit: ronpaulrevolt2008

Op de tweede plaats eindigde Jennifer Aniston, met 22%. Nu is algemeen bekend dat de Friends-ster het allerliefst zelf kinderen wil, maar tot nu toe is ze nog niet in staat gebleken om hiervoor een relatie lang genoeg in stand te houden.

Ach… Wat moeten we zeggen van een land waar het favoriete Moederdagcadeau tijd met de familie is (63%)?

Klik hier voor alle uitslagen.

Wie van de Nederlandse sterren is de beste moeder? Laat je antwoord achter in de reacties!

Lees ook:Jenn vecht voor Ben Affleck
Lees ook:Cheryl Cole meest sexy vrouw volgens FHM
Lees ook:Jonge miljonairs lijden onder crisis
Lees ook:Jennifer Aniston wil snel kinderen
Lees ook:Nominaties Razzies bekend gemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>