Lindsay Lohan vervloekt paparazzi

Lindsay Lohan irriteert zich kapot aan het leger paparazzi dat haar continu volgt. Ze heeft haar advocaat nu de opdracht gegeven een contactverbod tegen hen te laten uitvaardigen. Dat meldt showbizzsite TMZ.com.Van de politierechter en van de verkeersdienst van Los Angeles mag Lindsay weer sturen, maar de directie van de  Betty Ford afkickkliniek geeft een negatief advies. Volgens hen zorgen de fotografen voor onveilige verkeerssituaties. Bovendien zou de stress die daarmee gepaard gaat Lilo wel eens weer naar de fles of de coke kunnen doen grijpen. Het voorbije weekend stuurde Lindsay een mail naar haar advocaat, met bijgevoegd foto’s waarop te zien is hoe de paparazzi haar achtervolgen, waarin ze hem vraagt bij de rechter een contactverbod tegen de paparazzi aan te vragen.

Lees ook:Lindsay Lohan gaat de bak in
Lees ook:Lindsay Lohan zit op een goudmijn
Lees ook:Lindsay Lohan is nog steeds verslaafd…
Lees ook:Lindsay Lohan klaagt makers GTA V aan
Lees ook:Verbergt Lindsay Lohan coke in haar schoenen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>