Kim Kardashian helpt fan

Kim Kardashian heeft haar best gedaan voor een fan. Die fan liet namelijk via Twitter weten van top tot teen onder het mes te gaan om op de 29 jarige beauty te lijken. Kim smeekte de fan om dat niet te doen. “Ik word van top tot teen geopereerd volgende week om op Kim Kardashian te lijken, zodat mijn man me niet verlaat”, schrijft de wanhopige fan op Twitter. “Hij adoreert haar.”

Toen Kim het bericht las, kwam ze meteen in actie en schreef ze terug naar haar fan. “Doe het alsjeblieft niet. Je man moet van je houden zoals je bent. Probeer niet iemand anders te zijn. Ik weet zeker dat je mooi bent van binnen en van buiten. Verander jezelf nooit voor iemand anders dan jezelf. Wees blij met wie je bent. Iemand zal je waarderen en adoreren zoals je bent.” Of het berichtje van Kim heeft geholpen, is niet bekend.

Lees ook:Kim Kardashian’s slanke foto’s zwaar gephotoshopt
Lees ook:Teen Mom Kailyn wil placenta opeten net zoals Kim Kardashian
Lees ook:Kim Kardashian in sexy Halloween outfit
Lees ook:Kim Kardashian vreest voor rascisme en discriminatie
Lees ook:Kim Kardashian en Adrianne Curry naakt op twitter (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>