George Michael veroorzaakt ongeluk onder invloed

George Michael heeft spijt dat hij opnieuw met drank op achter het stuur is gaan zitten. We hadden het er al over dat een ongeluk in een klein hoekje zit en zo is De Britse zanger afgelopen weekend opgepakt nadat hij onder invloed een auto-ongeluk had veroorzaakt. De popster bood in een verklaring zijn excuses aan.Michael werd in de boeien geslagen nadat hij met zijn auto tegen een winkel in Londen was aangebotst. Bij het ongeluk vielen geen gewonden. De zanger is inmiddels op vrije voeten na het betalen van een borgsom. Michael leert niet erg snel van zijn fouten want het is zeker niet de eerste keer dat hij is opgepakt na een verkeersongeval. Michael zou zeven keer eerder onder invloed achter het stuur zijn betrapt.

Lees ook:Lamar Odon gestraft voor rijden onder invloed
Lees ook:George Michael moet acht weken de cel in
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie
Lees ook:Justin Bieber vrijgelaten uit gevangenis
Lees ook:Sterfgeval op set NCIS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>