Deep undercover met de sterren van Boom Chicago

Er gaat iets groots gebeuren in Nederland. In Amsterdam om precies te zijn. En jij kan er deel van uitmaken! Samen met de sterren van Boom Chicago. Het speelt zich af in de straten van Amsterdam. Een uniek avontuur, dat je laat lachen en nadenken en je op een andere manier naar de stad laat kijken. En omdat op 7 en 14 juli de try outs zijn, heb je nu de kans om dit mee te maken voor de halve prijs. Welkom bij Deep Undercover!

Deep Undercover
Boom Chicago brengt een vernieuwend theater avontuur naar Amsterdam. Theater zoals wij het niet eerder gezien hebben in Nederland. New Yorkers zijn er al wat langer mee bekend. Een mix van theater, spel en realiteit op diverse locaties in de stad. Het zijn locaties die zelfs de verwende Mokummer nog niet eerder bezocht. Dus niet op het Leidseplein, tenzij je daar je kaartje koopt.

Tijdens een wandeling van ongeveer 3 uur, ga je op zoek naar aanwijzingen, los je raadsels op en ontmasker je verdachten. Je wandelt daarbij zo’n 2,5 kilometer met als einddoel een enerverende ontknoping. Als je niet van interactief theater houdt, dan is dit niet voor jou. Het scheelt als je wat Engels kunt verstaan. Of iemand bij je hebt die kan vertalen voor je. Iedere voorstelling -elke zaterdag zijn er vier in totaal- is absoluut uniek.

De voorstellingen beginnen officieel vanaf 21 juli en zullen doorgaan tot 3 november 2012. Regen of zonneschijn, deze voorstelling gaat altijd door! Er is slechts plaats voor 12 personen per tijdsblok. Met maar vier tijdsblokken iedere zaterdag, betekent het dat de voorstelling snel vol is.

50% korting
Nomaliter – dus vanaf 21 juli- kost het € 39,50 per persoon. Maar op 7 en 14 juli vinden de Try Outs plaats. Dit is voor jou de kans om voor € 19,95 het avontuur mee te maken. Drankjes en snacks zijn daarbij inbegrepen. Je kunt kiezen tussen de volgende vertrektijden: 12:00, 12:30, 13:00 en 13:30. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via www.boomchicago.nl, (020) 423 0101 of aan de kassa op het Leidseplein 12. Pas als je je kaartje hebt gekocht, wordt er contact met je opgenomen over de start locatie.

Over Boom Chicago
Voor wie niet weet wat Boom Chicago is, even een opfrisser. Boom Chicago is een comedy club in het hartje van Amsterdam, het Leidseplein om precies te zijn. Er werken 50 mensen. Als  je een vaste kijker bent van Comedy Central dan ken je Greg Shapiro, bekend als presentator van Comedy Central News. Jon “Pep” Rosenfeld - genomineerd voor een Emmy Award voor zijn werk voor Saturday Night Live, is degene die Boom Chicago, samen met Andrew Moskos  heeft opgericht in 1993.

Ongetwijfeld ben je bekend met Seth Meyers, sinds 2001 vaste castmember van de Amerikaanse show Saturday Night Live. Hij presteerde het om tijdens het Correspondence Dinner op het witte huis in 2011 Donald Trump tegen zich in het harnas te jagen. De grappen van Meyers werden niet gewaardeerd. Tenminste niet door Trump die zich wel heel erg liet kennen. President Obama daarentegen was zeer gecharmeerd van Meyers. Bekijk de video hieronder:

Lees ook:Ivanka Trumps borsten zijn bestsellers
Lees ook:The Fonz keert terug als pornoster
Lees ook:Jonathan Rhys Meyers mag niet meer vliegen
Lees ook:The Real World acteur Joey Kovar (29) overleden
Lees ook:‘Lucinda Walsh’ in GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>