Prins Harry krijgt aanbod van Chippendales

Well now… ik weet niet of we dit laatste nieuwtje van TMZ kunnen geloven, maar het schíjnt -mag ik tromgeroffel alsjeblieft- dat Prins Harry nu officieel naakt kan gaan in Las Vegas én er voor betaald kan krijgen. De Chippendales waren zo onder de indruk van de naaktfoto’s die vrijdag werden gemaakt dat, jawel, ze hem een baan hebben aangeboden.Okay, goede publiciteitsstunt lijkt me. Maar of de prins ervoor zal vallen? Een vertegenwoordiger van de Chippendales zegt tegen TMZ:
“De Chippendales van het Rio All-Suite Hotel hebben een aanbod gedaan om Prins Harry als gastheer op te laten treden. Hij heeft laten zien dat hij er plezier in heeft om uit de kleren te gaan in Las Vegas, waarom dan niet op het podium van de nummer 1 strippershow?”

Zou Prins Harry het aanbod aannemen, dan stapt hij in de halfnaakte voetsporen van de zanger van 98 Degrees, Jeff Timmons, Joey Lawrence en Ronnie (uit Jersey Shore).

Ik ga ervan uit dat de Engelse koninklijke familie wel uitkijkt om de prins, die in de Engelse pers inmiddels de bijnaam heeft Dirty Harry, hieraan bloot te stellen. Prins Harry is na Prins Charles en Prins William de derde in de lijn van troonopvolging.

Lees ook:Foto’s naakte prins Harry feestend in Vegas gelekt
Lees ook:Prins Harry’s naaktfoto’s: heeft hij geen bewaking?
Lees ook:Elton John niet welkom op bruiloft Kate & prins William
Lees ook:The Real World acteur Joey Kovar (29) overleden
Lees ook:Prins Harry bezoekt koninklijk evenement- single en alleen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>