David Beckam gaat eigen voetbalclub oprichten


photo credit: The Bay Area Bias

Multimiljonair David Beckham, die onlangs is gestopt als profvoetballer, gaat zijn eigen voetbalclub oprichten. Vorig seizoen speelde hij zelf nog bij Paris Saint-German, maar gaat nu in Miami waarschijnlijk zijn eigen club beginnen. Er zijn vast genoeg sponsoren te vinden die David Beckham’ zijn club willen sponsoren. Zelf is hij 20 jaar profvoetballer geweest en kan zich wel de meest beroemde en invloedrijke voetballer noemen. Buiten het voetbal om hebben wij hem laatst ook nog kunnen aanschouwen in zijn eigen onderbroekenlijn bij de H&M.

[videostrip guid="011954949"]

Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:Nu ook kinderondergoed van David Beckham bij H&M
Lees ook:David Beckham meest stijlvolle man van het jaar
Lees ook:Madonna blijft boeiend…
Lees ook:Beckham ontbloot zich…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>