Britney Spears is topfit (foto)


photo credit: Gabriel Weinstein

De Oops I Did It Again-zangeres heeft wat ups en downs de afgelopen jaren gehad. Sinds een lange tijd zit ze eigenlijk alleen maar in de up en ze straalt van top tot teen. Niet alleen op muziekgebied gaat het goed,  ze ziet er ook beter uit dan ooit. Ze werkt keihard om haar lichaam in shape te houden en houdt er een super streng sport- en eetschema op na. Naast fitness doet ze ook aan tennis, boksen en basketbal. Al het harde werk is niet voor niets, gisteren twitterde ze een foto van zichzelf in een mini-bikini. Oordeel zelf maar!

Klik hier voor de bikini foto! 

 

Lees ook:Kim Kardashian showt dochter North West aan de wereld
Lees ook:Daniel Radcliffe: van David Copperfield tot Harry Potter
Lees ook:Beyoncé straalt bij inauguratie President Obama
Lees ook:Doutzen Kroes sexy in lingerie (foto’s)
Lees ook:Gisele Bundchens babybuikje weggewerkt op foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>