Tony Parker klaagt club aan voor $20 miljoen

NBA superstar Tony Parker – die gewond raakte tijdens de ruzie tussen Drake en Chris Brown woensdag 13 juni – klaagt de New Yorkse nachtclub – W.i.P – aan voor 20 miljoen dollar. Saillant detail… het zou zo maar kunnen dat Chris Brown en Drake op moeten draven als getuigen. 

Tmz heeft de hand kunnen leggen op de aanklacht en deze vandaag gepubliceerd. De sterspeler van de San Antonio Spurs diende donderdag de aanklacht in bij de New York State Supreme Court. Hij stelt in de aanklacht dat de beveiliging van de club die avond in gebreke is gebleven. De club had immers kunnen weten dat de heren – beide ex van Rihanna – niet samen door een deur konden. Door ze allebei toe te laten heeft de club ze gelegenheid gegeven voor het gevecht. Daarnaast bleef de club alcohol aan ze verkopen, ondanks dat duidelijk zichtbaar was dat van enige nuchterheid al lang geen sprake meer was.

Tony Parker is die bewuste avond geraakt door rondvliegend glas  en zijn hoornvlies is beschadigd geraakt. Met de Olympische Spelen in aantocht -Parker komt uit voor het Franse team- kan zijn carrière in gevaar komen. Een belangrijk bewijsstuk in de zaak – de opnamen van de bewakingscamera’s- zijn van een dusdanige slechte kwaliteit dat ze bijna onbruikbaar zijn. Het was nogal donker in de club zodat de gezichten bijkans onherkenbaar zijn.

Lees ook:Chris Brown presenteert benefietconcert Haïti
Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:Chris Brown vindt zichzelf een sexbeest
Lees ook:Chris Brown loopt toch kans op gevangenis
Lees ook:Chris Brown in schoonmaakploeg (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>