Kate Middleton’s bilpartij gespot

“I like big butts and I can not lie”, had zomaar uit de mond van kroonprins William kunnen komen. Waar eerst een Frans magazine de borsten van de Duchess of Cambridge publiceerde, is het nu de beurt aan de Duitse media. Onder DANKE FÜR DIESES ARSCHGEILENDE WOCHENENDE laat Bild.de een foto zien van de billen van Kate. Bild.de liet haar bilpartij shinen naast andere beroemde achterwerken

Maar net zoals de publicatie van haar borsten, is de Duchess of Cambridge ook niet gediend van deze foto’s. Begrijpelijk, wie zou dat wel zijn?! Er staat dan ook een dik kruis door het achterwerk van Middleton. Jammer, want we hadden graag de billen van Kate bewonderd.

 

ZIE HIER:

 

BRON

Lees ook:Deens Magazine publiceert naaktfoto’s Kate Middleton
Lees ook:Kate Middleton is uitgerekend in juli
Lees ook:Kim Kardashian’s slanke foto’s zwaar gephotoshopt
Lees ook:Is Kate Middleton zwanger?
Lees ook:Grammy organisatie: geen ontblote lichaamsdelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>