Adèle gekroond tot Member of the Most Excellent Order of the British Empire


photo credit: AlexKormisPS (ALM)

Adèle mag zich sinds afgelopen donderdag Member of the Most Excellent Order of the British Empire noemen. Het lintje werd uitgereikt door prins Charles, Queen Elizabeth heeft het nu namelijk erg druk met de voorbereidingen rondom Kerst en Nieuwjaar.

Een erg officiële bijeenkomst voor Adèle, die eigenlijk te nuchter voor dat soort dingen is. Een kleine schaterlach na een buiging kon ze ook echt niet binnenhouden. Ze moet ook zeker lekker zichzelf blijven.

Lees ook:Emma Watson: ‘Ik droeg tenminste ondergoed’
Lees ook:Feest in huize Borsato
Lees ook:Queen Latifah zet haar zinnen op een adoptiebaby
Lees ook:Anouks scheiding was ‘horrible’
Lees ook:Manager Toppers: ‘Gordon ziet nu overal spoken’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>