Naaktfoto’s Amy Winehouse levert grof geld op


photo credit: T.Young

Een aantal jaar geleden zijn er pikante foto’s van Amy Whinehouse gemaakt en een nog onbekend persoon probeert daar nu grof geld mee te verdienen. De foto’s zijn gemaakt tijdens een wild feestje waar Amy extreem onder invloed was van drugs en alcohol. Op de foto ligt ze, volgens de nog onbekende persoon, naakt in bed met Blake Fielder Civil.
De man biedt de foto’s aan verschillende websites aan en kijkt wie het hoogste biedt. Omdat niemand verder kan bevestigen dat de foto’s ook echt bestaan, heeft op dit moment nog niemand geld gegeven aan de nog onbekende persoon. Het duurt vast niet lang voordat iemand anders er wel intrapt, of juist een primeur heeft. Het zou best kunnen dat het echt is, met de hoeveelheid drugs die zij gebruikte, kan je gekke dingen doen.

 

 

Lees ook:Video Marilyn Monroe met joint levert kwart miljoen op (filmpje)
Lees ook:Justin Bieber's moeder was een junk
Lees ook:Bewerkt Kim Kardashian de foto’s van Baby North?
Lees ook:Pink aangeklaagd voor geweld
Lees ook:Amy Winehouse kocht drugs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>