Justin Bieber moet op de blaren zitten


photo credit: iloveJB123

Boontje komt om zijn loontje. Justin Bieber moet 20.000 dollar betalen aan zijn buren, omdat hij vorige week het huis van hun heeft bekogeld met eieren. Zijn buren hebben dit incident op de camera vast kunnen leggen en hebben het tieneridool met de beelden geconfronteerd. Justin Bieber boeit het allemaal niet en heeft zijn excuses zelfs nog niet aangeboden. Door de eieren is het pleisterwerk van het huis beschadigd. Het repareren hiervan heeft ongeveer een prijskaartje van 20.000 dollar. Er is geen duidelijke reden waarom Justin die eieren heeft gegooid, maar het gaat de laatste tijd sowieso niet echt lekker tussen hen.

 

Lees ook:Politie valt huis Justin Bieber binnen en vindt cocaïne
Lees ook:Politie heeft naaktfoto’s Justin Bieber in handen
Lees ook:Justin Bieber racist?
Lees ook:Justin Bieber koopt een nieuw slachtoffer
Lees ook:Justin Bieber maakt zo geen vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>