Tom Cruise slachtoffer peperduur 911 belgeintje


photo credit: ian_fromblighty

De politie in Beverly Hills is zojuist het het huis van Tom Cruise binnengevallen, nadat een nog onbekende persoon een telefoontje had gepleegd naar alarmnummer 911. Er zou een gewapende overvaller in het huis aanwezig zijn. Dit meldt roddelwebsite TMZ.  Na Justin Bieber en Ashton Kutcher is nu ook Tom Cruise het slachtoffer van een flauw en peperduur belgeintje.De Beverly Hills cops hebben het hele huis -en de omliggende grond –  onderzocht, maar zoals verwacht is er niks gevonden. Tom Cruise zelf was niet aanwezig, de politie trof een paar bewakers en een kok aan.

Het is heel simpel het nieuwste voorval, waarbij de politie een bericht krijgt dat een gewapend persoon gesignaleerd is op het terrein van een celebrity. Maar ja, moet de politie dan niet reageren? Ondanks dat je denkt dat het een valse melding is? Zo’n geintje kost de gemeente al gauw $10.000.

In december werd een 12 jarige jongen gearresteerd voor de meldingen van een gewapende overvaller bij Ashton Kutcher en Justin Bieber.

Lees ook:Justin Bieber ook slachtoffer Swatting Prank
Lees ook:Ashton Kutcher slachtoffer van vals 911 telefoontje
Lees ook:Geintje bij huis Ashton Kutcher kost LA 10.000 dollar
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Politie heeft naaktfoto’s Justin Bieber in handen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>