Twilight acteur Bronson Pelletier gearresteerd


photo credit: doublejwebers
Bronson Pelletier
, de acteur die Jared speelt in de Twilight films, is maandag gearresteerd op het vliegveld in Los Angeles. Hij zou in dronken staat bij de gate van zijn vliegtuig geurineerd hebben. De 25 jarige acteur was vlak daarvoor door de politie uit een gereedstaand vliegtuig verwijderd, in verband met zijn storende gedrag.

GossipCop meldt dat Pelletier, die al langer bekend staat als een rebel, een opstootje veroorzaakte aan boord van het gereedstaande vliegtuig. De politie was van mening dat de acteur te dronken was om te vliegen en gaf hem opdracht om eerst te ontnuchteren alvorens een volgende vlucht te nemen. Twee uur later werd de hulp van de politie opnieuw ingeroepen toen hij bij de gate van de volgende vlucht openlijk stond te urineren. Hierop werd hij gearresteerd en werd hem openbare dronkenschap ten laste gelegd.

Volgens Perez Hilton is het de tweede arrestatie in een week tijd voor de Twilight acteur. Vorige week werd Pelletier gearresteerd nadat hij in beschonken toestand weigerde een bar te verlaten. De politie vond na zijn arrestatie cocaine en meth.

Lees ook:Jonathan Rhys Meyers mag niet meer vliegen
Lees ook:Piloot Justin Bieber bijna onwel door wietlucht
Lees ook:Criminal Minds acteur Thomas Gibson gearresteerd
Lees ook:Kim Kardashian vertraagd in Parijs
Lees ook:Ingebroken bij 50Cent, inbreker verstopt zich in kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>