Sam Worthington vrij na vechtpartij


photo credit: GabboT
Sam Worthington
is inmiddels op vrije voeten nadat hij zaterdag was gearresteerd voor een vechtpartij. De ster uit Avatar werd zaterdag gearresteerd nadat hem de toegang was geweigerd tot Vortex, een restaurant in Atlanta. Volgens de uitsmijter omdat de acteur teveel had gedronken. Tevens verzuimde hij zijn ID te laten zien. Worthington is in Atlanta voor het filmen van Ten waarin hij naast Arnold Schwarzenegger speelt.

Worthington was niet gecharmeerd van de weigering van de bewaker en duwde hem, volgens getuigen tweemaal. De uitsmijter voelde zich dusdanig bedreigd dat hij de acteur een oogbehandeling gaf met pepperspray en hem in de boeien sloeg. Het hele voorval zou op video zijn vastgelegd, zo meldt de website TMZ.

De zaak kwam vanmorgen al voor. Omdat de uitsmijter niet op de zitting kwam opdagen werd de aanklacht ingetrokken en kon Sam Worthington als vrij man de rechtzaal verlaten.

Lees ook:Charlie Sheen opgepakt wegens huiselijk geweld
Lees ook:Sam Worthington nieuwe James Bond?
Lees ook:Voorwaardelijke celstraf voor Paris Hilton
Lees ook:Twilight acteur Bronson Pelletier gearresteerd
Lees ook:Hét 911-gesprek: ‘Charlie Sheen heeft me bedreigd met een mes!’ (audio)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>