Justin Bieber ook slachtoffer Swatting Prank

Was het vorige week Ashton Kutcher die slachtoffer was van een peperduur belgeintje, nu is Justin Bieber het lijdend voorwerp. Een telefoontje naar alarmcentrale 911 afgelopen nacht, maakte melding van een persoon bij het huis van Justin Bieber in Los Angeles die met een pistool aan het zwaaien was.

De politie van LA aarzelde geen moment en zond auto’s en helicopters naar het huis van het popidool. De beveiliging van Justin Bieber liet de politie binnen. De politie inspecteerde vervolgens het hele huis, maar vond geen sporen van braak of gewapende personen. Twee andere huizen in het blok huizen werden eveneens onderzocht, met het zelfde resultaat. (bron: TMZ

Justin heeft uberhaupt een slechte maand. Eind september overleed zijn grootste fan: Avalanna Routh. Het meisje was 6 jaar oud. Op 30 september opende het Canadese jeugdidool zijn wereldtournee. De avond zou Bieber Fever een geheel nieuwe betekenis geven. Tijdens het concert moest Justin het podium twee keer verlaten om over te geven. De derde keer was hij echter net te laat en gaf Justin Bieber over op het podium. 

Justin is niet de eerste die het slachtoffer werd van een telefoongeintje. Vorige week werd Ashton Kutcher het slachtoffer van wat in Amerika een Swatting Prank heet: een vrouw belde 911 en vermeldde dat ze in een kast verstopt zat in het huis van de acteur. Een groep bewapende Russen zou het huis overhoop halen, terwijl zij met de politie belde. De politie pakte de melding professioneel aan, zoals je ook in de video HIER kunt zien. Het geintje kostte de gemeente Los Angeles maar liefst $ 10.000.

Overigens viel niet de gehele week van Ashton in het water: zijn vriendin Mila Kunis werd door het blad Esquire uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van 2012. En het filmpje dat het blad produceerde bewees dat nog maar eens.

Lees ook:Geintje bij huis Ashton Kutcher kost LA 10.000 dollar
Lees ook:Tom Cruise slachtoffer peperduur 911 belgeintje
Lees ook:Ashton Kutcher slachtoffer van vals 911 telefoontje
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie
Lees ook:Politie valt huis Justin Bieber binnen en vindt cocaïne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>