Paparazzi knallen op elkaar bij achtervolging Justin Bieber

Justin Bieber was opnieuw het doelwit van een paparazzi achtervolging. Ditmaal eindigde de autorace ongelukkig voor de twee achtervolgende paparazzi. Zij knalden op elkaar. 

Justin reed in zijn Fisker Karma op de Venura Blvd in Los Angeles. Toen hij werd ingehaald door een verkeersagent, constateerde de agent dat Bieber agressief gevolgd werd door een Nissan. De agent liet Justin stoppen, in de gedachte, dan stopt de Nissan ook wel. Wat bleek? De Nissan werd gereden door bewaking voor Bieber.

En dit is het moment waarop de twee achtervolgende paparazzi te laat zien dat Justin Bieber aan de kant van de weg staat. Het rempedaal werd te laat gevonden en beide paparazzi knalden op elkaar. [bron: TMZ]

Op 7 juli werd Justin Bieber ook aangehouden in zijn Fisker Karma, toen voor roekeloos rijgedrag. Ook toen bleek dat hij werd achtervolgd door paparazzi. De zanger klaagde de paparazzo aan en de fotograaf kan een jaar gevangenisstraf verwachten voor het in gevaar brengen van omstanders.

Lees ook:Justin Bieber opnieuw beboet voor gevaarlijk rijgedrag
Lees ook:Achtervolging Justin Bieber kan paparazzo 1 jaar celstraf kosten
Lees ook:AUDIO: Justin Bieber belt naar 911
Lees ook:Justin Bieber klaagt achtervolgende paparazzi aan
Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>