Jennifer Lopez eist 20 miljoen dollar van chauffeur

Jennifer Lopez eist 20 miljoen dollar van haar voormalig chauffeur. Habob Manoukian zou hebben geprobeerd haar te chanteren voor een bedrag van 2,8 miljoen dollar.  Dezelfde chauffeur klaagde haar in april aan wegens contractbreuk. 

De zangeres heeft een rechtzaak tegen de chauffeur aangespannen waarin ze een bedrag eist van $20 miljoen. Het hele verhaal begon in april 2012 toen de chauffeur, na diverse botsingen met de manager van Lopez, uit zijn functie werd ontzet en vervolgens gedwongen werd ontslag te nemen. Manoukian was van mening dat de demotie – en het gedwongen ontslag – onterecht was en spande een rechtzaak aan tegen Lopez.

In de rechtzaak die Jennifer Lopez nu aanspant als antwoord op de ontslagzaak, maakt de zangeres melding van een poging tot chantage door de chauffeur. Hij dreigde naar de media te gaan met gevoelige informatie als zij weigerde $2,8 miljoen te betalen.

Lees ook:Mariah Carey vervangt Jennifer Lopez in jury American Idol
Lees ook:Jennifer Lopez klaagt ex aan wegens sekstape
Lees ook:Jennifer Lopez en Casper Smart uit elkaar
Lees ook:Sandra Bullock best betaalde actrice
Lees ook:Nicki Minaj en Keith Urban maken American Idol jury compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>