AUDIO: Justin Bieber belt naar 911

TMZ heeft de opname gepubliceerd van het paniektelefoontje dat Justin Bieber deed naar 911 vorige week. Bieber belde 911 enkele minuten nadat hij was aangehouden voor te hard rijden. In het telefoontje maakte hij melding van vijf paparazzi die hem volgden.

Hij vervolgt het bericht met: “Ze rijden roekeloos. Echt!” Als de telefoniste vraagt wat zijn achternaam is antwoordt hij: “Uhmmm , Johnson.” De telefoniste is duidelijk geen autoliefhebber. Als ze hem vraagt om zijn auto te beschrijven, en Bieber antwoordt met “Een Fisker”, vraagt ze hem wat voor merk dat is.

De opname duurt ongeveer 15 minuten: 

Lees ook:Justin Bieber opnieuw beboet voor gevaarlijk rijgedrag
Lees ook:Paparazzi knallen op elkaar bij achtervolging Justin Bieber
Lees ook:Achtervolging Justin Bieber kan paparazzo 1 jaar celstraf kosten
Lees ook:Niet Lindsay Lohan, maar haar moeder dronken aangehouden
Lees ook:Justin Bieber vrijgelaten uit gevangenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>