Justin Bieber klaagt achtervolgende paparazzi aan

Justin Bieber heeft een aanklacht ingediend tegen een van de paparazzi die hem afgelopen vrijdag achtervolgde op de snelweg 101, ten noorden van Los Angeles. Gisteren meldden wij hier al dat Justin Bieber aan de kant was gezet voor te hard rijden. 160 Kilometer per uur maar liefst.

Nu heeft de 18-jarige zanger het heft in eigen hand genomen door te verklaren dat de achtervolgende fotograaf als een maniak over de snelweg reed. Hij bracht daarbij diverse levens in gevaar.

De extreme agressiviteit waarmee de bewuste fotograaf Bieber achtervolgde, had tot gevolg dat een levensgevaarlijke situatie ontstond voor de medeweggebruikers. Bieber probeerde te ontsnappen door het gaspedaal flink in te drukken.  TMZ meldt dat een onderzoek is ingesteld naar de fotograaf.

Dat moet niet zo moeilijk zijn. Op het moment dat Bieber tijdens het opnemen van een muziekvideo een pauze nam om een verklaring te geven aan de politie, stond diezelfde fotograaf gewoon zijn geheugenkaart vol te schieten.

Lees ook:Achtervolging Justin Bieber kan paparazzo 1 jaar celstraf kosten
Lees ook:Lil Wayne blijft Justin Bieber steunen
Lees ook:Paparazzi knallen op elkaar bij achtervolging Justin Bieber
Lees ook:Justin Bieber stort in elkaar op podium
Lees ook:Justin Bieber opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>