Justin Bieber opnieuw beboet voor gevaarlijk rijgedrag

Justin Bieber heeft vrijdagmorgen een boel mensen boos gemaakt met zijn roekeloze rijgedrag. De politie in de Fernando Valley heeft hem aan de kant gezet, maar niet nadat zij diverse telefoontjes had ontvangen over de levensbedreigende situatie. De 18-jarige Bieber reed op de 101 Freeway ten noorden van Los Angeles, met meer dan  160 kilometer per uur in zijn Fisker Karma. E! online bracht het nieuws later op de dag.

Maar laten we eerlijk zijn: ik zou ook moeite hebben met 50 km per uur als ik in een Fisker Karma reed. Het juweeltje uit Finland kost omgerekend ongeveer 80.000 euro. De manager van de Canadese zanger, Scooter Braun, gaf hem de auto cadeau tijdens een veelbesproken aflevering van de Ellen Show. 

Het excuus van Bieber zou zijn dat hij probeerde paparazzi probeerde af te schudden. Diverse getuigen hebben verklaard dat er sprake leek van een achtervolging.
UPDATE: Zondag werd bekend dat Justin Bieber een aanklacht heeft ingediend tegen de bewuste paparazzi. Meer daarover vind je hier.

Lees ook:Paparazzi knallen op elkaar bij achtervolging Justin Bieber
Lees ook:Achtervolging Justin Bieber kan paparazzo 1 jaar celstraf kosten
Lees ook:Justin Bieber krijgt eigen stripverhaal
Lees ook:Justin Bieber klaagt achtervolgende paparazzi aan
Lees ook:Ellen Degeneres krijgt haar van Justin Bieber

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>