Lindsey Lohan aan de betere hand

 photo credit: alandberning

Het ging de laatste tijd niet echt goed met Lindsey Lohan, waardoor ze verplicht 90 dagen in rehab moest. Morgen zijn de 90 dagen voorbij, maar Lindsey wil graag nog paar dagen blijven.

Eerder raadde haar behandelteam haar al aan om langer te blijven, omdat ze nog niet klaar was om naar huis te gaan. Gelukkig lijkt het er nu  op dat Lindsey Lohan dit ook vindt en dus paar dagen langer blijft.

Gelukkig hoeft ze, zodra ze uit rehab is, niet stil te zitten. Ze is te gast bij Oprah Winfrey waar ze een openhartig interview heeft over haar leven en drugsverslaving. Het interview wordt over ongeveer acht afleveringen uitgespreid. Voor wie denkt dat Lindsey dit alleen voor de gezelligheid doet, heeft het mis. Voor dit interview krijgt ze maar liefst 2 miljoen dollar! Nu hopen dat Oprah en het geld haar een beetje weer op de rails krijgen.

 

Lees ook:Paris Hilton Bedreigt Lindsey Lohan
Lees ook:Lindsay Lohan geweigerd in luxe hotel: eerst $ 46.000 betalen
Lees ook:Video: In deze “troep” woont Lindsay Lohan!
Lees ook:Lindsay Lohan is nog steeds verslaafd…
Lees ook:LINDSEY LOHAN laat broertje zomaar links liggen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>