Justin Bieber erin geluisd door politie


photo credit: Cristian da Silva

Afgelopen week werd Justin Bieber opgepakt door de politie, omdat hij veel te hard zou hebben gereden en met alcohol op achter het stuur zat. Na een nacht in de cel kon het tieneridool weer naar huis.
Na zijn arrestatie heeft Justin Bieber de volle laag gekregen van alle media en veel fans, hoe onverantwoordelijk is het namelijk om dronken achter het stuur te zitten.
Nu blijkt dus dat de politie Justin Bieber onterecht heeft opgepakt. De zanger had maar een alcoholpromillage van 0,014 in zijn bloed, dat gelijk staat aan minder dan één glas bier. Ook is uit het GPS systeem van zijn gehuurde Lamborghini gebleken dat Justin helemaal niet te hard reed. Al deze stennis is dus voor niks geweest. Justin Bieber heeft wel eerlijk toegeven dat hij zware medicijnen had ingenomen voordat hij de auto instapte, echt helder was hij dus niet.

Justin Bieber en de politie zijn de afgelopen tijd geen goede vrienden. Vorige maand werd het huis van het tieneridool doorzocht nadat hij betrokken was geraakt bij een burenruzie, ook bekend als het ei-incident. Tijdens de doorzoeking werd onder andere cocaïne in beslag genomen.

Lees ook:Justin Bieber vrijgelaten uit gevangenis
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:George Michael veroorzaakt ongeluk onder invloed
Lees ook:Politie valt huis Justin Bieber binnen en vindt cocaïne
Lees ook:Politie heeft naaktfoto’s Justin Bieber in handen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>