Backtstreet boys zijn in het land voor Goede Tijden Slechte Tijden


photo credit: ellasportfolio

De Backstreet Boys brengen deze week een bezoekje aan de fictieve Goede Tijden Slechte Tijden stad Meerdijk. Tijdens een aflevering zullen zij een optreden geven, waarvoor dit optreden is is niet bekend. Lucas en Menno zijn uit elkaar, dus ze komen niet voor die bruiloft lijkt mij. Maar het zou wel de perfecte act zijn voor een bruiloft, misschien wel de bruiloft van Janine en haar nieuwe vlam. Voor fans is er zelfs de mogelijkheid om te figureren tijdens de aflevering, zodat je het optreden van Back Street Boys bij kunt wonen. Hopelijk gaan de scenes dan vaak fout, kunnen de fans langer genieten van het optreden.

 

Lees ook:Backstreet Boys treden op in Goede Tijden Slechte Tijden
Lees ook:The Backstreet Boys geven extra optreden in Nederland
Lees ook:NKOTB in duet met de Backstreet Boys
Lees ook:Backstreet Boys nemen fans mee op een cruise!
Lees ook:Rihanna’s oma overleden: breakdown op podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>