Nicole ‘Snooki’ Polizzi sexy in Dansing With The Stars (video)


photo credit: Pop Culture Geek

Nicole ‘Snooki’ Polizzi danste gister alsof ze nooit iets anders gedaan heeft. Haar cheerleader optreden zorgde wel voor veel emotie. Vroeger had de zelfverzekerde Snooki namelijk anorexia, er waren dunnere meisjes die aasden op haar plek als cheerleader. Om de concurrentie af te schudden leefde ze op een gegeven moment nog maar op één druif. Hierdoor vloog ze waarschijnlijk letterlijk de lucht in tijdens de cheerleader kunstjes. Gelukkig is ze er helemaal bovenop gekomen en is ze nu op een gezonde manier afgevallen. Hier geheim? Geen alcohol drinken! Heel gek om dat uit ‘Jersey Shore’ Snooki’s mond te horen. Bekijk hieronder het optreden van de prachtige Snooki:

Lees ook:Dochter Paul Walker erft maar liefst 25 miljoen
Lees ook:Miley Cyrus provoceert publiek in Londen
Lees ook:Snooki en Jwoww niet welkom in New Jersey
Lees ook:Acteur Paul Walker overleden (40)
Lees ook:Jersey Shore terug bij MTV!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>