Boardwalk Empire acteur Vincent Piazza in Amsterdam

foto: HBO

Onder veel belangstelling opende acteur Vincent Piazza vandaag de HBO Experience in Amsterdam. Voor wie denkt, Vincent Wie ….. Piazza is de hottie die al drie seizoenen gestalte geeft aan Lucky Luciano in de hitserie Boardwalk Empire.

Piazza, die sinds twee jaar een relatie heeft met actrice en zangeres Ashlee Simpson, vloog speciaal voor deze gebeurtenis over uit New York. De HBO Experience staat al wat langer in New York en nu dus ook in Amsterdam. In de Kalverstraat om precies te zijn. De winkel is ingericht om consumenten kennis te laten maken met het abonneekanaal.

Het is de eerste keer in de bestaansgeschiedenis van HBO Nederland dat er een Amerikaanse acteur uit een HBO-serie naar Nederland komt. Het derde seizoen van Boardwalk Empire wordt momenteel door HBO Nederland uitgezonden. Op maandag 3 december is, één dag na de Amerikaanse première, de langverwachte seizoensfinale in Nederland te zien.

Lees ook:HBO Nederland zendt 64ste Primetime Emmy Awards live uit
Lees ook:HBO wint 23 Emmy Awards
Lees ook:Kanye West en Kim Kardashian: when in Rome
Lees ook:One Direction opent eigen winkel
Lees ook:Robbie Williams failliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>