Orkaan Sandy: Coming Together benefiet brengt grote sterren samen


photo credit: Sharksuit
Een haastig georganiseerd benefiet concert had over sterren niet te klagen. De celebrities aarzelden niet om hun deelname toe te zeggen aan het Coming Together event, dat geld moest inzamelen voor het Rode Kruis. NBC zond het concert gisteren reclamevrij uit en de artiesten varieerden van Bruce Springsteen & the E Street Band, Jon Bon Jovi, Billy Joel en Christina Aguilera. Hoogtepunt: Steven Tyler en Jimmy Fallon die samen met The Boss en Billy Joel het nummer Under the Boardwalk ten gehore brachten.

Christina Aguilera is geboren op Staten Island, een gebied dat hard geraakt is door orkaan Sandy. De zangeres opende de show in NBC’s studios in het Rockefeller Center in New York met I Am Beautiful. Jon Bon Jovi zong een medley van Who says you can’t go home en Living on a prayer. Ook Billy Joel, geboren in Long Island, zong een geweldige versie van Seen the Lights go out on Broadway.

De telethon werd afwisselend gepresenteerd door Jon Stewart en Matt Lauer. De storm, die de oostkust van Amerika vol met orkaankracht raakte, kostte meer dan 70 personen het leven en veroorzaakte voor miljarden schade in New York en New Jersey. Vanmorgen werd bekend dat de Marathon van New York, die zondag 3 november zou plaatsvinden, is afgelast. Alle artiesten werkten belangeloos mee aan de uitzending. Hoeveel geld er is opgebracht voor het Amerikaanse Rode Kruis is op dit moment nog niet bekend gemaakt.

Lees ook:Christina Aguilera zong volkslied verkeerd uit passie
Lees ook:Leonardo DiCaprio geeft $ 500.000 weg op verjaardag
Lees ook:Christina Alcolera….
Lees ook:Christina Aguilera albumcover uitgelekt!
Lees ook:Christina Aguilera stelt tour uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>