Mad Men’s Christina Hendricks wordt beledigd in Australie


Christina Hendricks heeft er nu echt genoeg van. De roodharige actrice wil geen vragen beantwoorden over haar figuur. Ze maakte dat op een niet mis te verstane manier duidelijk tijdens een interview in Australie.

De actrice valt in Mad Men op door haar volle zandloper figuur. Geaccentueerd door de zestiger jaren mode,  komt het figuur van de roodharige sex bom ten volle tot uiting in de televisie serie. Kate Waterhouse, een mode redacteur en schrijfster uit Sidney maakte echter de grote fout om extra nadruk te leggen op Hendricks’ volle figuur. Dit werd door de Mad Men actrice niet bepaald op prijs gesteld.

Waterhouse stelt dat Christina Hendricks een inspiratie is met haar volle figuur. Vervolgens vraagt ze de stomgeslagen Hendricks: “Wat is het leukste verhaal dat je je kunt herinneren waarin je iemand inspireerde?” Na een oncomfortabele lachje geeft de actrice aan dat ze het opnieuw wil doen.

De interviewster heeft de hint niet helemaal begrepen en herhaalt de vraag….. waarop Hendricks aangeeft dat ze het wel erg grof vindt om aangesproken te worden op haar “volle figuur”. Bekijk de video (met dank aan Fairfax) hieronder:

Bron: Gossip Cop

Lees ook:Patricia Paay maakt een grapje van haar scheiding (video)
Lees ook:Pamela Anderson heeft echt een broek nodig (foto’s)
Lees ook:Sylvester Stallone ontwerpt kleding
Lees ook:Christina Aguilera: ‘Mijn vader heeft me mishandeld’
Lees ook:Naaktfoto’s van Twilight-hottie Ashley Greene uitgelekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>