Nicki Minaj en Keith Urban maken American Idol jury compleet

Keith Urban en Nicki Minaj zijn officieel toegevoegd aan de jury voor de American Idol. Er is lang gegist over wie Jennifer Lopez en Steven Tyler zouden vervangen, maar de kogel is eindelijk door de kerk. Mariah Carey was al eerder toegevoegd. Randy Jackson is tegen alle verwachting in, aangebleven als jurylid.

Het viertal verspilde geen tijd en ging zondag direct aan het werk voor de eerste auditie dag in New York.

Jennifer Lopez en Steven Tyler lieten in juli weten het voor gezien te houden. Mariah Carey werd 10 dagen later als vervanging voor Lopez ingezet. De rol van Randy Jackson stond eveneens op het spel. De producers hebben geprobeerd Enrique Iglesias aan te trekken, maar die deal kon uiteindelijk niet gesloten worden.

 

Lees ook:Mariah Carey vervangt Jennifer Lopez in jury American Idol
Lees ook:Jennifer Lopez ook uit American Idols
Lees ook:Steven Tyler verlaat American Idols
Lees ook:‘Jennifer Lopez gaat jureren voor American Idol’
Lees ook:Mariah Carey komt met eigen bubbels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>