Robert Pattinson over sex scenes en opkomende films

Robert Pattinson’s interview voor “MTV First” werd donderdag uitgezonden en de 26 jarige acteur praatte over van alles. Van zijn nieuwste film Cosmopolis tot wat hij kijkt op televisie. Het waren 30 informatieve minuten. Op één verboden onderwerp na dan.  

Interviewer Josh Horowitz stelde vooral vragen over zijn carrière, waaronder uiteraard ook Pattinson’s rol in Cosmopolis. Zo kregen we te horen dat de sex scenes tot in de puntjes aan een choreografie onderworpen. Pattinson: “Op zulke momenten ben ik met maar een bezig… hoe verberg ik mijn buik!”

De acteur gaf tevens commentaar op de finale van de Twilight films: “Het was een geweldige ervaring een groot deel uit mijn leven. Ik voel me zoveel ouder nu!” Het allerlaatste deel gaat wereldwijd half november in première.

Maar wat als hij níet aan het filmen is? Robert Pattinson blijkt vooral een fan van de serie Cops, schrijft muziek en hij gaf een hint: “Ik denk dat er binnenkort wel wat uitkomt op cd.”

Hij krijgt een druk schema, ook na Twilight. Hij zal een rol spelen in Mission: Blacklist die in Irak gedraaid zal worden en hij mag de rol van Peter O’Toole dunnetjes overdoen als  Lawrence of Arabia in de film Queen of the Desert. Queen of the Desert draait om de schrijfster Gertrude Bell, die gespeeld zal worden door Naomi Watts.

Maar eerst wordt in Australië The Rover gedraaid. In tegenstelling tot eerdere berichten in de media, is deze film geen vlucht in verband met het schandaal dat hem zijn relatie kostte met Kristen Stewart. Pattinson maakte al op 3 mei bekend mee te werken aan de film. Dit was ver voor de foto’s van de vreemdgaande Kristen Stewart en Rupert Sanders gepubliceerd werden.

Robert Pattinson over sex scenes:

 Robert Pattinson over Twilight:

Snel wat vragen afgevuurd door Josh Horowitz:
Robert Pattinson over opkomende films:
Meer bij MTV

Lees ook:Stel je vraag aan Robert Pattinson
Lees ook:Robert Pattinson bij Jimmy Kimmel: ik ben dakloos!
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Winkans: 2 kaarten voor de premiere Breaking Dawn in Londen
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>